Dit zijn de diensten waarvoor u bij Loodgieter Naarden terecht kunt:

Diensten

Afvoer ontstopping

Een verstopte afvoer is voor veel huishoudens een nachtmerrie! Niet alleen brengt een verstopte riolering de nodige stank met zich mee, maar ook de nodige problemen en ongewenste overlast.

24-uurs loodgieter Naarden

24-uurs loodgieter service

Wij stellen u graag voor aan onze 24-uurs loodgieter service in Naarden, een unieke service waarmee het ook buiten de gebruikelijke werktijden van bedrijven om mogelijk is.

lekkage

Lekkage waterleiding

Naast verstoppingen in uw afvoer, vormen ook leiding lekkages een grote ergernis voor veel woningbezitters. Een lekkage kan schade aanrichten in bijvoorbeeld uw papierwerk.

Verleggen gasleidingen

Plaatst u een nieuwe keuken? Dan kan het noodzakelijk zijn om uw gasleiding te verleggen. Gasleidingen verleggen is niet simpel en moet veilig gebeuren, schakel een ervaren loodgieter in.

Riool ontstoppen

Toilet ontstopping

Een verstopt toilet kan door verschillende redenen ontstaan en is erg vervelend. Het ontstoppen is een klus die u beter aan een professional over kunt laten, deze kan detecteren waar het probleem zit en deze oplossen.

Diensten

Lekkende kraan reparatie

Lekt uw kraan? Dit kan veel ondoordachte gevolgen hebben. Het is daarom verstandig om een lekkende kraan meteen te laten repareren. Dit is vaak lastiger dan dat het lijkt, schakel dus op tijd een loodgieter in.

Ervaren lokale loodgieter en altijd bereikbaar!  035-2014786