Lekkage waterleiding in Naarden opsporen en verhelpen

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Een lekkage aan de waterleiding kan zowel binnenshuis als buitenshuis voorkomen. Als dit buitenshuis voorkomt dan kunnen de kosten hiervan meestal op de gemeente verhaald worden. Binnenshuis is de huiseigenaar aansprakelijk voor de kosten van de reparatie. Belangrijk bij een lekkage waterleiding in Naarden is dat deze zo snel mogelijk opgespoord en verholpen wordt. Het probleem is echter dat nadat men de tekenen van een lekkage opmerkt nog niet exact weet waar de lekkage zich exact op de waterleiding bevindt. Om te voorkomen dat er onnodig in muren gehakt moet worden om de lekkage op te sporen wordt hiervoor gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur die enkel een gecertificeerde loodgieter tot zijn beschikking heeft.

Let ook op het type lekkage. Het kan gaan om een lek in een waterleiding, een lek in uw dak of dat uw muren vocht opnemen. Voor ieder type lekkage is een andere aanpak nodig.

Een water lekkende leiding snel oplossen

Het probleem met een waterlekkage in huis is opsporen waar exact de lekkage zich op de leiding bevindt. Doordat het water vaak al enige tijd aan het lekken is en zich langs de leidingen beweegt is dit niet zo eenvoudig als het simpelweg zoeken naar een vochtige plek op de leidingen. Het komt daarom nog al te vaak voor dat een lekkage waterleiding niet in één keer opgelost wordt doordat er geen correct speurwerk is verricht. De huiseigenaar vertrouwd erop dat de loodgieter zijn werk goed gedaan heeft en ziet vervolgens dat de vochtige plek op het plafond niet aan het wegtrekken is maar juist groter wordt. Onze loodgieters gebruiken de beste detectie methodes om de oorzaak van een lekkende leiding op te sporen. Zo weet u zeker dat de reparatie in één keer goed gebeurt. Neem contact met ons op in geval van een waterlekkage in huis.

Tip: U bent vaak door uw verzekering verplicht direct maatregelen te nemen om waterschade te beperken.