Diensten installatiebedrijf in Naarden

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Het leuke aan het werk van ons installatiebedrijf in Naarden zijn de verschillende klussen die wij voor u uitvoeren. Zo helpen wij u graag bij het aanleggen van nieuwe leidingen of het aansluiten van sanitair in de badkamer. Soortgelijke klussen kunt u het beste aan ervaren loodgieters overlaten om de kans op problemen te minimaliseren. Er kan namelijk veel fout gaan bij het leggen van leidingen! Denk aan leidingsonderdelen die niet goed op elkaar aansluiten. Als gevolg hiervan kunnen er lekkages in uw woning ontstaan. Een lekkage kan voor een nare waterschade zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van schimmelplekken en houtrot. Voor het uitvoeren van welke diensten kunt u de hulp van ons installatiebedrijf in Naarden goed gebruiken?

installatiebedrijf Naarden

Installatiebedrijf in Naarden voor een nieuw- en verbouw

Bij een nieuw- of verbouw van uw woning zijn er verschillende klussen die u door ons installatiebedrijf in Naarden uit kunt laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen die moeten worden verlegd voor een verbouwing van de keuken of badkamer. Mogelijk komen uw sanitaire voorzieningen of uw gootsteen op een andere plek te zitten. Onze installateurs nemen deze taak graag op zich.

Voordat we voor u aan de slag gaan, stellen we samen een plan met u op. Wat zijn uw wensen? Welke klussen wilt u zelf uitvoeren en welke klussen laat u door ons installatiebedrijf in Naarden uitvoeren? Enzovoorts. Door een goede inventarisatie van uw wensen te maken, voorkomen we dat plannen achteraf niet volledig uitvoerbaar blijken te zijn.

Welke werkzaamheden doet een installatiebedrijf?

Een installatiemonteur doet alle werkzaamheden rondom installatietechniek maar dit is een breed vakgebied. Hierbij kan er gedacht worden aan onderstaande installaties maar ook de onderhoud hiervan.

1. Gas

Het aanleggen, verleggen en onderhouden van gasleidingen is een van de taken van een installatiemonteur. Het is belangrijk dat u dit laat gebeuren door een ervaren vakman zodat er geen veiligheid risico’s worden gelopen. De gasleidingen worden bijvoorbeeld gelegd onder de grond of in de wanden naar de keuken.

2. Dak- en zinkwerk

Denk hierbij aan bijvoorbeeld hemelwaterafvoer, dakgoten en daklijsten. Vaak is dak- en zinkwerk maatwerk en daarom echt een specialisme voor een installatiemonteur. De werkzaamheden moeten nauwkeurig gebeuren om lekkages te voorkomen.

3. Sanitair

Hierbij kan er gedacht worden aan het aansluiten van alles in uw badkamer, zoals wasbakken, toiletten en baden. Maar ook het plaatsen van tegels met eventuele vloerverwarming. U wil natuurlijk dat dit vakkundig en naar uw smaak gebeurd, de installatiemonteur in Naarden kan daarom een uitkomst bieden!

4. Verwarming

Dit zal geen verassing voor u zijn, maar u kunt installatie monteurs dus ook inschakelen voor alles rondom uw verwarming. Denk hierbij aan het plaatsen en onderhouden van CV ketels en radiatoren. Hierbij legt een installatiemonteur ook de leidingen en waterpompen aan voor de verwarming. U kunt altijd informeren bij installatiebedrijf Naarden voor de mogelijkheden.

5. Waterleidingen

Naast de gasleidingen kan een installatiemonteur ook waterleidingen voor u aanleggen. Denk hierbij aan leidingen voor uw kraan of douche maar ook rioleringen. Tegenwoordig worden steeds meer koperen leidingen vervangen voor leidingen van PVC, ook dit kan de installatiemonteur voor u doen.