WC verstopping in Naarden verhelpen

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Een WC verstopping komt altijd op een ongelegen moment. Het is natuurlijk nooit een goed moment om niet meer in staat te zijn om uw WC te kunnen gebruiken. U brengt zoals gewoonlijk weer eens een bezoek aan het toilet en tijdens het doortrekken ziet u opeens dat het water (en daarbij uw behoefte) niet meer door de riolering afgevoerd wordt. Voor de zekerheid trekt u nogmaals de WC door maar nu staat het water al bijna tot de rand van de WC pot. Het is inmiddels duidelijk voor u dat er hier sprake is van een WC verstopping in Naarden. Gelukkig zijn er bij ons loodgieters in dienst die snel en effectief uw WC kunnen ontstoppen zodat u weer van een schoon en hygiënisch huis kan genieten.

wc verstopping Naarden

Zelf oplossen of uitbesteden?

Wat kunt u zelf (uiteraard kunnen we dit ook voor u uitvoeren):

  • Bij sommige wc’s is het mogelijk de hoeveelheid spoelwater te vergroten per doortrek beurt. Dit kan helpen als uw wc regelmatig net niet goed doorloopt.
  • Probeer met een ontstopper proppen wc-papier los te krijgen.
  • Matig gebruik van toiletpapier en spoel geen maandverband door.
  • Wacht een korte tijd. Wc-papier breekt af in water. Als het een eenmalige verstopping betreft kan dit soms uit zichzelf oplossen.

Let op: Chemische middelen voor het ontstoppen van afvoeren kunnen de leidingen beschadigen. Krijgt u de verstopping niet opgelost dan ligt deze mogelijk in de riolering. Heeft u een gemeenschappelijke aansluiting op het riool dan hebben uw buren hier misschien ook last van een verstopping. Neem dan contact op met de gemeente.

In geval van een hardnekkige WC verstopping kunt u ervoor kiezen om het zelf op te lossen of om dit uit te besteden aan een getrainde loodgieter. Er zijn verschillende dingen die de meeste mensen zelf kunnen proberen om een WC te ontstoppen. Zo kan er bijvoorbeeld met behulp van de bekende wc ontstopper geprobeerd worden om de verstopping te verwijderen. Ook zijn er chemische middelen die in het toilet kunnen worden gegooid. Echter de slagingskans van deze methodes zijn vrij klein. Daarom adviseren wij u ook om in geval van een WC verstopping contact met ons op te nemen