Lekkage in Naarden

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

lekkage in naardenNaast de verstoppingen in uw afvoer, vormen ook lekkages in woningen een grote ergernis voor veel woningbezitters. Niet alleen kan lekkage in Naarden vervelende schade aanrichten in bijvoorbeeld uw papierwerk, in kasten of in uw houtwerk, het is vaak ook moeilijk te verhelpen. De ene keer komt een lekkage door een hevige regenbui. In andere gevallen bijvoorbeeld omdat er een klein gaatje in uw leidingen zit. In al deze gevallen staan onze loodgieters voor u klaar. Wij helpen u graag bij het oplossen van deze problemen! Het fijne aan onze loodgieters is dat u ze zowel overdag als in de late avonduren kunt bereiken voor het verhelpen van uw lekkage. Met onze unieke 24-uurs loodgieter service zijn we altijd klaar om voor u in actie te komen!

Let op: Vaak bent u verplicht (bijv. door de verzekering) om direct stappen te ondernemen om schade te voorkomen. Onderneem direct actie als u een lekkage heeft en probeer water zoveel mogelijk op te vangen.

Lekkage verhelpen in Naarden

Het verhelpen van lekkage is niet altijd eenvoudig. U zult eerst de bron van de lekkage moeten achterhalen. Vaak komt dit neer op een klein gaatje, die zich niet makkelijk laat vinden. Gelukkig hebben wij de juiste middelen en ervaring om de bron van uw lekkage in Naarden en omgeving snel te kunnen vinden. Zo direct te kunnen zorgen voor een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel in uw wasmachine of vaatwasser zijn, maar ook het volledig vervangen van een stukje leiding wat lekt. Dat laatste zal in de nacht moeilijk gaan, waardoor we eerst een tijdelijke oplossing voor u zoeken en de volgende dag terugkomen voor het bieden van een structurele oplossing.

Heeft u een lekkage aan uw waterleiding in Naarden?

Een lekkage aan de waterleiding kan zowel binnenshuis als buitenshuis voorkomen. Als dit buitenshuis voorkomt dan kunnen de kosten hiervan meestal op de gemeente verhaald worden. Binnenshuis is de huiseigenaar aansprakelijk voor de kosten van de reparatie. Belangrijk bij een lekkage waterleiding in Naarden is dat deze zo snel mogelijk opgespoord en verholpen wordt. Het probleem is echter dat nadat men de tekenen van een lekkage opmerkt. Nog niet exact weet waar de lekkage zich exact op de waterleiding bevindt. Om te voorkomen dat er onnodig in muren gehakt moet worden om de lekkage op te sporen wordt hiervoor gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur die enkel een gecertificeerde loodgieter tot zijn beschikking heeft.

Let ook op het type lekkage. Het kan gaan om een lek in een waterleiding, een lek in uw dak of dat uw muren vocht opnemen. Voor ieder type lekkage is een andere aanpak nodig.

Een waterlekkage snel oplossen

Het probleem met een waterlekkage in huis is opsporen waar exact de lekkage zich op de leiding bevindt. Doordat het water vaak al enige tijd aan het lekken is en zich langs de leidingen beweegt is dit niet zo eenvoudig als het simpelweg zoeken naar een vochtige plek op de leidingen. Het komt daarom nog al te vaak voor dat een lekkage waterleiding niet in één keer opgelost wordt doordat er geen correct speurwerk is verricht. De huiseigenaar vertrouwd erop dat de loodgieter zijn werk goed gedaan heeft en ziet vervolgens dat de vochtige plek op het plafond niet aan het wegtrekken is maar juist groter wordt. Onze loodgieters gebruiken de beste detectie methodes om de oorzaak van een lekkende leiding op te sporen. Zo weet u zeker dat de reparatie in één keer goed gebeurt.

De voordelen van het inschakelen van een loodgieter voor uw lekkages in Naarden

U kunt natuurlijk proberen zelf een lekkage op te sporen en te verhelpen in een woning maar dit brengt veel moeilijkheden met zich mee. De voordelen van het inschakelen van een loodgieter hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  1. Door een professional aan de gang te laten voorkomt u verdere schade aan uw woning die kunnen ontstaan wanneer u het zelf probeert op te lossen.
  2. Bespaar op materiaal en gereedschap. Een loodgieter heeft zijn eigen materialen en gereedschap, deze hoeft u dus niet in huis te laten.
  3. Goed speurwerk. De loodgieter doet goed speurwerk naar de kern van de lekkage, deze lost hij dan op. Als u zelf een lekkage oplost kunt u misschien het probleem aan de oppervlakte ontdekken en oplossen maar aan de kern van het probleem word niks gedaan.
  4. Tijd besparen. Een loodgieter weet door zijn ervaring wat hij doet. Zo herkent hij problemen snel en kan hij ze eenvoudig oplossen. Als u zelf aan de slag gaat bent u hier veel meer tijd aan kwijt.

Al met al dus genoeg redenen om een loodgieter in te schakelen voor uw lekkages in Naarden. Neem direct contact op via 035-2014786.