Riool ontstoppen in Naarden

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Een verstopt riool is voor veel huishoudens een nachtmerrie! Niet alleen brengt een verstopte riolering de nodige stank met zich mee, ook is het vaak niet mogelijk om deze problemen zelf op te lossen met een tuinslag of hogedrukreiniger. U moet er toch niet aan denken, dat u een hele dag in de stank van een verstopte riolering moet zitten? Gelukkig staan onze loodgieters voor u klaar om u in deze situatie te helpen. Wij komen graag bij u langs voor het doorspuiten van uw riolering, waarmee het ontstoppen van uw riool in Naarden een simpele en snelle klus wordt. Zo geniet u binnen no-time van een goed doorlopende afvoer en een frisse geur in uw woning!

Zelf uw riool ontstoppen

riool ontstoppenWaar zit de verstopping? Als uw buren ook een verstopping hebben is er mogelijk iets mis met de gemeenschappelijke afvoer. Neem dan contact op met de gemeente. Zit de verstopping bij uw riolering dan raden wij het gebruik van een ontstopper of soda aan. Gebruik geen chemische middelen! Deze beschadigen uw leidingwerk. Krijgt u de blokkade in de leidingen niet weg of komt u er niet aan toe dit zelf op te pakken dan helpen we u graag!

Laat uw riool ontstoppen in Naarden

Een verstopping zou niet de enige reden moeten zijn waarom u uw riool laten ontstoppen in Naarden of de omgeving van Naarden. Het is sterk aan te raden om dit eens per half jaar te laten doen door een erkende loodgieter, zodat beginnende verstoppingen in uw afvoer direct worden verholpen. Vaak hebben mensen niet door, dat hun riool verstopt begint te raken, waardoor een verstopping enigszins als een verrassing komt. Door uw afvoer eens per zoveel tijd door te spuiten voorkomt u dit soort onaangename verrassingen!

Het gaat hierbij overigens niet alleen om de afvoer van uw toilet en douche, u kunt ook denken aan de afvoer van uw keuken en bijvoorbeeld een buitenafvoer als uw regenpijp of putjes in de oprit.