Lekkage in Naarden

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

lekkageNaast de verstoppingen in uw afvoer, vormen ook lekkages in woningen een grote ergernis voor veel woningbezitters. Niet alleen kan lekkage in Naarden vervelende schade aanrichten in bijvoorbeeld uw papierwerk, in kasten of in uw houtwerk, het is vaak ook moeilijk te verhelpen. De ene keer komt een lekkage door een hevige regenbui, terwijl er in andere gevallen bijvoorbeeld een klein gaatje in uw leidingen zit, er een scheurtje in onderdelen van de afvoer van uw wasmachine is gekomen, enzovoorts. In al deze gevallen staan onze loodgieters voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van deze problemen! Het fijne aan onze loodgieters is dat u ze zowel overdag als in de late avonduren kunt bereiken voor het verhelpen van uw lekkage. Met onze unieke 24-uurs loodgieter service zijn we altijd klaar om voor u in actie te komen! En wij zijn snel ter plaatse!

Let op: Vaak bent u verplicht (bijv. door de verzekering) om direct stappen te ondernemen om schade te voorkomen. Onderneem direct actie als u een lekkage heeft en probeer water zoveel mogelijk op te vangen.

Lekkage verhelpen in Naarden

Het verhelpen van lekkage is niet altijd eenvoudig. U zult eerst de bron van de lekkage moeten achterhalen, maar vaak komt dit neer op een klein gaatje, die zich niet makkelijk laat vinden. Gelukkig hebben wij de juiste middelen en ervaring om de bron van uw lekkage in Naarden en omgeving snel te kunnen vinden en direct te kunnen zorgen voor een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel in uw wasmachine of vaatwasser zijn, maar ook het volledig vervangen van een stukje leiding wat lekt. Dat laatste zal in de nacht moeilijk gaan, waardoor we eerst een tijdelijke oplossing voor u zoeken en de volgende dag terugkomen voor het bieden van een structurele oplossing.