Nieuwe radiator installeren in Naarden

De meest ervaren loodgieter in de omgeving van Naarden!

Waarom kiest u voor ons?

Een begrip in de regio!

Allround installatiebedrijf

Ruime variatie aan werkzaamheden

Altijd bereikbaar

Een radiator is een onderdeel van de verwarmingsinstallatie die niet heel vaak vervangen wordt. Een reden voor vervanging kan zijn dat de radiator kapot is gegaan of als men nieuwe design radiatoren wil installeren. Of dat de bestaande situatie de ruimte niet voldoende verwarmt. Helaas komt het nog niet al te vaak voor dat mensen gebruik maken van design radiatoren. Dit is jammer want een mooi model radiator kan het design van een woning sterk verbeteren. Wilt u een nieuwe radiator installeren in Naarden dan kunt u contact opnemen met onze loodgieters. Zij kunnen het installeren van de radiatoren voor u uit handen nemen en dit op een vakkundige manier uitvoeren. De installatie betreft het loskoppelen van het verwarmingselement en het aansluiten van het nieuwe exemplaar op de installatie.

Aansluiten van de radiator

Nadat de oude radiator verwijderd is kan de nieuwe worden aangesloten. Als eerste wordt deze op de juiste plek op de muur bevestigd. Wanneer dit is gedaan kan de aansluiting op de leidingen van de verwarmingsinstallatie beginnen. De loodgieter maakt hierbij gebruik van speciaal gereedschap, knelringen en fittingen. Een nieuwe radiator installeren moet absoluut op de juiste manier worden gedaan om lekkages en een niet goed functionerende verwarming te voorkomen. Nadat het aansluiten van de radiator is voltooid kan worden begonnen met het bijvullen en ontluchten van het verwarmingssysteem. Na het bijvullen van de verwarming moet de druk op de CV ketel een constante 1,5 tot 2 bar aangeven. Zoals u ziet kunt u de installatie van radiatoren het beste aan een professionele loodgieter overlaten. U kunt daarom contact met ons opnemen.

Tip: Gebruikt zoveel mogelijk hetzelfde model, hiermee kunt u soms voorkomen dat de leidingen aangepast dienen te worden. Helaas is maatwerk vaak niet te voorkomen met leidingwerk. Wij helpen u hier graag bij!